PAPARAZI

Monday, December 7, 2009

childhood moment-rindu!!

hey hey u u..aku x percaya..!

(haha tetibe kene rasuk ngan lagu lyana jasmay yang non ado tu kan)

grrr..

assalamualaikum..(baru ingt nak bg salam kan)..

ha..

ekceli, post kali ni aku nak flashback balik zaman kecik2, men pasir,time muke comel lote tanpa sikit noda..

bile ingt balik sgt rindu okeyh..

tapi apakan daya..
aku kini sudah 20 taun..

moh kite lihat ye?

Photobucket


chubby kan time ni?aku pown x taw nape..mungkin terlebih mkn, overdose pengambilan susu ataupun hormon yg x menentu..x pasti la uols..
umo aku time ni:x dapat dikenal pasti..3 taun kowt?

Photobucket


yg ni pulak..treng teng teng!
ape pendapat kowang?
pic ni aku rase la..mak@abah aku amek time nak siap2 pi jalan..
sbb pe aku cakap camtu..kowang tgk la muke ku ini..berseri2..suke,,
pose lak?
sangat ceria di hari raya..
ala-ala model iklan baju kiko kan?

Photobucket

last but not least..pic secara berjemaah ni..
ha, pic ini aku snap bawu jek sat td,.
pic ni telah dipotong2 sebenarnya..
gabungan wajah-wajah ahli keluarga katanya..
agak nostalgic la..
ade pic bapak aku time sweet 70's, mak aku ngan rambut curly nye(x seswai la mak), cousin, akak aku, adek, and harus la aku yg paling bnyk kan?
gambar dari kecik, montel2, skola rendah sume ade..
njoy!

3 comments:

2 Ahmad Ridhwan 7 said...

ahahah
hebat betul perjalanan hidup anda

Saya sangat terharu setelah apa yang anda lalui

kaLaM hAti..biCaRa AkaL said...

sgt2 montel ye ko wan
kalah aku hah!
hahaha :P

Abdillah Fauzi said...

haha..
rasa nk pecah perut membaca blog ni.
sweet..
haha