PAPARAZI

Thursday, December 10, 2009

ALHAMDULILLAH..

salam uols!

hehe,,

time tulis entry kali ni menunjukkan kol 4 suku..

bese nye time waktu ni aku da nak tido..

tapi b4 tido tergerak lak ati nak tulis blog nih..

erm, kt cni aku nk panjatkan rasa syukur kt ALLAH S.W.T sbb

1.berikan aku kekuatan tgk result 2 jam lepas..

2. kabulkan doaku tuk pass ECONOMY!

3. anugerahkan aku result yg memuaskan ati even x dapat dekan..

syukur, syukur, syukur!

tu je yg buey kuar dari mulut aku sebaik sahaje aku berjaya me-LOGIN-kan diri ke student portal n examination result yg cam hawau bz servernye..

kalo nak diikutkan dari segi graf akademik aku, i'm not as excellent as my classmates..

agak average la tahap aku..

since sem 1, mule ngan 3 pointer sharp, then naik 0.4, back to 3.00 n now 3.12..
agak sikit peningkatan dalam graf tu sebenanye..

tapi aku akan cuba, tuk dapat DEAN LIST yg da lame aku impikan..
since sem 2 okeyh!!
p/s:sem 1 x , sbb men2!haha!

papepown, aku redha sbb aku tetap berpegang pada:

OUR RESULT IS OUR EFFORT!kan kan?

ok, wassalam!



yeahhhh!

4 comments:

azril said...

congrat.....
truskan usaha anda...

wsssixteen said...

saya juga berharap keputusan anda meningkat.

amin amin ya robbal alamin

Jeera Zacks said...

Yes! our result is our effort lah! haha...ECO pas eyh? Nizam ajar ke? haha

anastasheeka said...

insyaallah kayh :)